Toetsen

Veel gevraagd: zitten er ook toetsen bij de methode? Jazeker, alles om het leven wat eenvoudiger te maken. De invulling die we hebben gegeven aan de toetsen, verschilt per methode.

  • Methode M
  • Studio BX

Bij maatschappijleer en maatschappijkunde bieden we per module twee toetsen (variant A en variant B) aan, inclusief antwoordmodel met cijferberekening. En dat ook nog eens op verschillende niveaus.
De toetsen zijn te vinden in het schoolbeheer onder het kopje ’toetsen’.


Bij burgerschap hebben we geen toetsen. We zien burgerschap als een vormend vak dat alleen formatief beoordeeld kan worden.

Bij elk keuzevak hoort een praktijktoets en een theorietoets, inclusief antwoordmodel en cijferberekening. En dit alles op verschillende niveaus.

Als je een fout ontdekt of vindt dat een vraag niet helemaal passend is, laat het ons dan weten. Daar worden we allemaal blij van.

Ga naar de contactpagina.

Bieden jullie de toetsen ook digitaal aan?

Op dit moment hebben we ervoor gekozen om dat niet te doen. Dit besluit is genomen om verschillende redenen, zoals het vinden van de juiste toetssoftware, het afwegen van de kosten en het dilemma wat beter is voor de leerling: papier of digitaal.

Was this article helpful?

Related Articles