Methode bekijken

Met een proeflicentie kun je gemakkelijk de methoden bekijken. Een voordeel van online is dat we je direct toegang kunnen geven. Met slechts een klikken heb je een proeflicentie en daarmee krijg je onbeperkte toegang tot al het materiaal.

  1. Ik wil een proeflicentie voor Studio BX.
  2. Ik wil een proeflicentie voor Methode M.

“Leerlingen gaan op een leuke manier aan de slag met de theorie. Bronnen zijn actueel, opdrachten zijn afwisselend en er is veel extra oefenmateriaal.”

Odette van Ierssel, docent KSE

Ik wil met mijn klas de methode proberen.

Wij bieden een gratis pilot aan van drie maanden waarin je toegang krijgt tot de docentenomgeving en leerlingen ook in de methode zelf kunnen werken. Stuur ons een e-mail met daarin de naam van de school en welke methode je graag zou willen testen en wij regelen de rest.

De proeflicentie is verlopen, wat nu?

Na drie weken is het voorbij en wordt je proeflicentie inactief en zes maanden later verwijderd. Na die zes maanden kun je opnieuw toegang krijgen. Máár als je graag wat extra tijd wilt, hoef je alleen maar een e-mail te sturen.

Ga naar de contactpagina.

En hoe zie ik de docentenomgeving?

Je krijgt toegang tot de docentenomgeving zodra je een pilot gaat draaien of wanneer het duidelijk is dat je gaat overstappen.

Was this article helpful?

Related Articles