Inloggen leerlingen

Dat kan op twee manieren:

1. Via de website van de methode. (www.methodem.nl of www.studiobx.nl)
Wanneer leerlingen inloggen via de methode, gaan ze naar de website en klikken ze op inloggen. Loggen leerlingen voor de eerste keer in? Lees hier hoe dit moet.

2. Via een ELO (bijv. Magister, Teams, Office, Klik).
Dit noemen we Single Sign On. Leerlingen moeten zich altijd eerst registreren, zelfs als ze straks via Single Sign On gaan inloggen. Hier lees je hoe dat moet.

Vaak maakt de coördinator van de ELO een snelkoppeling naar de methode. Wanneer een leerling daarop klikt, worden zij automatisch ingelogd. Meer informatie over koppelingen lees je hier.