1. Home
  2. Leerlingen
  3. Help?! Ik zie geen lesmateriaal?

Help?! Ik zie geen lesmateriaal?

Het lesmateriaal (vakken, modules, keuzevakken) wordt toegewezen op basis van licenties.

Als docent zie ik geen materiaal

Je ziet waarschijnlijk geen materiaal, omdat er geen licenties aanwezig zijn. Klik in het schoolbeheer op ‘Licenties’ en kijk welke licenties beschikbaar zijn. Als er geen licenties beschikbaar zijn, betekent dit dat er nog niet besteld is.

Mijn leerlingen zien geen materiaal

Zie jij al het materiaal, maar jouw leerlingen niet? Dan heeft de klas nog geen materiaal toegewezen gekregen. Ga naar de docentenomgeving en selecteer ‘Klassen en leerlingen’.

Klik op het ‘Wijzig’-pictogram naast de specifieke klas en scrol naar beneden. Onder “Deze klas heeft toegang tot” kun je de modules selecteren die zichtbaar moeten zijn voor de klas.