1. Home
  2. Kennismaken met onze methodes
  3. Informatie over onze lesmethode

Informatie over onze lesmethode

Overstappen naar een nieuwe methode doe je niet zomaar. De sectie moet het met elkaar eens zijn. Het is belangrijk dat iedereen het prettig vindt om straks met de nieuwe methode te werken. Daarom is een goede voorbereiding verstandig.

“Methode M is een overzichtelijke methode die goed aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen. Wij zijn vorig jaar overgestapt en gebruiken de methode nu met plezier.”

docent Mill Hill College

We komen graag langs!

Onze lesmethodes worden met veel plezier ontwikkeld door mensen uit de praktijk. Ze staan klaar om je te laten zien hoe je de methode kunt gebruiken. Tijdens een afspraak van minimaal een uur, of zelfs langer als je dat wilt, zal een redacteur je meenemen door de methode. Je hebt alle tijd om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen. Ze delen graag hun eigen ervaringen en, nog belangrijker, hoe leerlingen erop reageren.

Ga naar de contactpagina.

Online kennismaken in 30 minuten

Soms kan een afspraak op jouw school veel gedoe zijn en wil je misschien liever eerst online kennismaken. Een snelle introductie is natuurlijk ook mogelijk. In 30 minuten nemen we je online mee door de methode en kun je meteen al je vragen aan ons stellen.

Plan een afspraak in via Calendly.

Was this article helpful?

Related Articles