1. Home
  2. Portfoliofunctie
  3. Portfoliofunctie – docent

Portfoliofunctie – docent

Ga je aan de slag met de portfoliofunctie. Hieronder leggen we je graag uit waar je de portfolio’s van je leerlingen kunt vinden. Benieuwd hoe het er in les uit ziet? Klik dan hier. Vragen van je leerlingen over hun profiel? Kijk dan hier.

Via de docentenomgeving kom je bij de portfolio’s

Zodra je op de knop portfolio’s hebt geklikt, krijg je een overzicht van alle activiteit van al jouw leerlingen.

Met de filters op links, kun je eventueel zoeken naar een specifieke klas of niveau.

Overzicht per les

Op zoek naar overzicht? Dit kan door te klikken op de knop ‘overzicht per les’.

Door de filters bovenin te gebruiken, is het makkelijk om een klas van feedback te voorzien. Ook op links is eventueel de mogelijkheid om te filteren.

Feedback geven

Zodra een leerling iets heeft ingeleverd is er de mogelijkheid om dit via het oogje te bekijken en het werk te voorzien van feedback.

Er is ruimte om de ingeleverde foto’s van feedback te voorzien en te beoordelen met goed, voldoende en onvoldoende. Ook de reflectievragen kunnen feedback en een beoordeling krijgen.

Het aantal bolletjes komt overeen met het aantal ingeleverde opdrachten. Zodra ze gekleurd zijn, zijn ze beoordeeld.