1. Home
  2. Schoolzaken
  3. Eerste keer bestellen
  1. Home
  2. Bestellen en betalen
  3. Eerste keer bestellen

Eerste keer bestellen

Bij ons gaat het net iets anders. Je kunt onze methodes alleen bestellen op onze website. Wij werken niet met tussenleveranciers. Lees hier waarom.

Je koopt bij ons toegang tot de methode met licenties. Met één licentie kan één leerling gebruikmaken van de methode. De licenties zijn niet op naam, wat betekent dat wanneer je een gebruiker uit de methode verwijdert, er weer ruimte is voor een nieuwe gebruiker.

O ja. Docenten zijn gratis.

  • Methode M
  • Studio BX

Bij Methode M bestel je modules. Elke module bestaat uit een reeks lessen, die worden aangevuld met praktische opdrachten en oefeningen. Voor elke module kun je een licentie aanschaffen. Daarnaast bieden we ook “volledige toegang” aan voor elk vak, waarbij je alle modules met korting krijgt.

Bij Studio BX kun je keuzevakken bestellen. Je kunt de vakken afzonderlijk bestellen, maar we bieden ook een abonnement aan waarmee je met één licentie toegang hebt tot alle keuzevakken. Dit is ideaal voor leerlingen die meerdere keuzevakken volgen of halverwege willen switchen.

De bestelling plaats je op de website van de methode zelf:

  1. Ga naar het bestelformulier van Studio BX.
  2. Ga naar het bestelformulier van Methode M.

Nadat de bestelling is geplaatst, gaan wij voor je aan de slag. We richten de docentenomgeving in en sturen je vervolgens de inloggegevens toe. Dit duurt maximaal 2 werkdagen. De factuur zal hierna worden verzonden.

Wanneer kan ik bestellen?

Op elk gewenst moment. Het kan zelfs tijdens de eerste schoolweek. We doen ons best om het zo snel mogelijk voor je te regelen. We raden je echter aan om vóór de zomervakantie een bestelling te plaatsen, zodat je de docentenomgeving al kunt inrichten.

Ik weet de leerlingaantallen nog niet?

Dat geeft niet. Als het definitieve aantal leerlingen nog niet bekend is, vul dan een minimum in. Je kunt altijd later bijbestellen. Of je wacht tot je zeker weet hoeveel leerlingen er zijn en bestelt dan in de eerste schoolweek.

Was this article helpful?

Related Articles