1. Home
  2. Leerlingen
  3. Help?! Ik werk liever op papier
  1. Home
  2. Docentenomgeving
  3. Help?! Ik werk liever op papier

Help?! Ik werk liever op papier

Soms is het handig om leerlingen iets op papier te laten uitwerken, of simpelweg omdat een leerling zijn laptop niet bij zich heeft. Je kunt er ook voor kiezen om niet online te werken en voor iedereen een module te printen.

Een enkele les als PDF

Je kunt snel en eenvoudig zelf een PDF van de lesstof maken. Je kunt kiezen voor de lesinhoud of alleen de opdrachten. Deze knop vind je bovenaan elke les.

Let op: dit is een automatisch gegenereerde versie door de computer, die niet altijd even goed uit de verf komt.

Doe mij maar een hele module

Voor elke module kun je alle lessen laten genereren in één PDF. Dit kan in de vorm van een theorieboek, werkboek, antwoordboek of een combinatie van alles Je kunt deze mogelijkheid vinden in docentenomgeving onder de knop ‘Modules printen’.

Screenshot van Methode M. De vormgeving verschilt per lesmethode.

Zie je een fout in een PDF? Misschien kunnen we dit oplossen. Stuur ons je PDF-versie per e-mail, dan kijken wij hoe deze kunnen verbeteren.

Ga naar de contactpagina.