1. Home
  2. Vaker voorkomende problemen

Vaker voorkomende problemen

• Mijn leerlingen zien geen tekstvakjes / Leerlingen kunnen niet werken in de methode

Digitaal antwoorden moet je per klas apart aanzetten. Dit doe je door bij ‘Klassen & leerlingen’ de gewenste klas te wijzigen en daar het schuifje aan te zetten. Zie ook onze uitgebreide beschrijving.

• Een leerling kan niet nakijken

Als een leerling bovenaan de les kiest voor nakijken, moet je dit als docent goedkeuren in het Schoolbeheer. Het verzoek om na te kijken verschijnt in het Dashboard bij Activiteiten. Druk op “Goedkeuren”. Lees er hier meer over.

• Een leerling kan niet inloggen
    In de meeste gevallen zijn de leerlingen hun wachtwoord vergeten, of hebben ze na registreren het e-mailadres verkeerd ingevuld. Dit kun je als docent zelf oplossen in het Schoolbeheer. Bij ‘Klassen & leerlingen’ ga je naar het profiel van de leerling. Daar kun je het e-mailadres en wachtwoord van de leerling aanpassen.
  • Mijn leerlingen zien geen modules

Waarschijnlijk heeft de klas geen modules toegewezen gekregen. Je moet de modules per klas aanzetten. Lees er hier meer over.