Invaller

Mag je de les overnemen van een collega? Als stagiaire of invaldocent. Geen probleem, kan allemaal gemakkelijk bij onze methodes.

  1. Nodig een collega uit via het schoolbeheer
  2. Draag de rechten van de betreffende klas over. (hoofddocent aanpassen)

Spoedcursus werken met Methode M

Waar is de klas gebleven?
In het schoolbeheer klik je op ‘klassen & leerlingen’. Hier klik je de klas aan waar je gaat invallen. Je kunt hier precies zien waar iedere leerling is gebleven.

Betekenis icoontjes?
We gebruiken verschillende icoontjes in de methode om te laten zien om wat voor soort opdracht het gaat. Hier kun je de betekenis van de icoontjes zien.

Opdrachten nakijken?
Je kunt op verschillende manieren de opdrachten nakijken. Klassikaal, de leerling, de docent. Hier hebben we per onderdeel staan hoe dit moet.

Nieuwe module of hoofdstuk beginnen?
Begin je met de leerlingen aan een nieuw onderdeel. Je kunt het onderwerp gemakkelijk introduceren aan de hand van de praatplaat of foto aan het begin van een hoofdstuk. Soms staat er een blokje ‘alleen voor docenten’. Hier staat een extra instructie of uitleg over het onderwerp.

Praatplaat voor de start van een les.

Werk van een leerling bekijken?
Het werk van een leerling kun je op verschillende manieren volgen. Je kunt het op klassenniveau bekijken of individueel. Hier kun je precies lezen hoe je dit doet.

Waar is het boek?
Onze methodes zijn digitaal. Echter kun je ook de modules printen. Als tekstboek, werkboek of gecombineerd. Hier hebben we beschreven hoe je de pdf-versies kunt printen.

Was this article helpful?

Related Articles